2021. január 22. péntek | Vince

Vendégkönyv

Ossza meg velünk Ön is véleményét!

Kvasnika Marianna | Budapest
Két alkalommal vacsoráztunk ott egy gyermekkel, és egy kutyával. Nagyon kedves volt mindenki. Figyelmes, kedves kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomak voltak. Hatalmas adagokat kaptunk. Valóban kutyabarát a hely. Külön kérés nélkül hoztak vizet neki. Arra is figyeltek, hogy a legnyogodtabb részen legyen az asztalunk. Nem volt gond, hogy nagytestű. Kedves, jó hangulatú hely. Biztosan menni fogunk még. Nagyon jó szívvel ajanljuk mindenkinek. Köszönjük a kellemes estéket! 😍😍😊
2018.12.30. 20:47
Bíró Tamás és Nagy Anett | Várpalota
Párommal életünk eddigi legszebb hétvégéjét sikerült eltöltenünk Galyatetőn! Ebben óriási szerepe volt a fogadónak is amely hihetetlenül szép helyen fekszik. Az időjárás pedig fantasztikus volt,így késő ősszel. Ilyen szépet szerintünk nem nagyon látni máshol az országban,pedig bejártuk már egy részét! A fogadóban nagyon kedves,barátságos fogadtatásban,és ellátásban volt részünk. Kis testű kutyusunkat is vihettük magunkkal,és még az ott pihenők is örültek neki. A szoba barátságos,és a mi igényeinknek tökéletesen megfelelő volt.A félpanziós ellátás pedig bőven elegendő mennyiségű és nagyon finom ételeket foglalt magában,pl. volt bundás kenyér, sült hurka-kolbász, de gabona pehely,és sajt, felvágottak. Mindez friss kenyérrel,és narancslével,teával,kávéval.Itt ahogy elnéztük mindenki talál magának,ínyére való falatokat. Mi biztosan visszatérünk még a fogadóba,de akkor már visszük a kerékpárjainkat is,mert óriási lehetőségeket rejt a Mátra a bringázás szerelmeseinek is! Köszönjük a szép 3 napot!
2018.10.24. 11:58
Lehr Judit | Budapest
Nagyon szép napokat töltöttem itt édesanyámmal. Teljes mértékben kipihentük magunkat még ebben a rövid időben is. A mosoly, a segítőkészség, az odafigyelés az alapcsomag része minden ottani dolgozónál. A kávéjuk többféle, fajta és isteni , az ételek fenségesek és bőségesek. És ehhez adódik az a csend és nyugalom,ami leírhatatlan. Minden érdeklődőnek jószívvel tudom ajánlani.
lehrke4@gmail.com 2018.09.13. 16:12
Ádám | Budapest
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
2018.06.27. 19:05
Molnár Ildikó | Pest megye
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt. Kedves fogadtatás. Jól éreztük magunkat. Köszönöm Ildikó
2018.05.25. 13:21
Mizsák Család | Zsámbék
A 4 nap alatt, amit Önöknél töltöttünk maximálisan kipihentük és jól éreztük magunkat. Ehhez hozzásegített minket a csend és nyugalom, a vezető ill. a személyzet maximális odafigyelése és kedvessége és a finom ételek. Köszönjük szépen! Szeretnénk máskor is jönni!!!
mizsakmisi@gmail.com 2018.05.14. 14:23
Mária és Sándor | Monor
Nagyon szépen köszönjük, hogy itt kipihenhettük magunkat a 3 nap alatt. Mindkettőnknek jól esett a hegyi levegő és a csend. Köszönjük a bőséges ellátást is! Csak ajánlani tudjuk másoknak is!
2018.05.11. 20:55
Tamás, Ágó és Bazsi | Pomáz
A három napban amit itt tölthettünk a csodás téli Mátrában kisgyerekes csaladként keresve sem találhattunk volna jobb szállast mint ez a Fogadó. A személyzet maximális figyelmessége, családias kedvessége példaértékű volt. A szállashely vezetőjének a mindig lelkes Kovács Lászlónak külön köszönet mindenért (kecsketál, szoba, szánkó, fürdőbelépő etc.). Reméljük még visszatérünk!
2018.02.10. 16:38
Marika | Váchartyán
Hihetetlenül jól éreztük magunkat.Nagyon kedvesek voltak , finomak voltak az ételek és a kávé különlegességek, legfőképp amit utoljára szolgáltak fel.
gyongyvirag323@gmail.com 2018.01.14. 20:25
TI/ SZA 13 | Duna- Tisza köze
"Jöttünk, láttunk, pihentünk, és újból visszamegyünk!" Most sem csalódtunk! Az ott dolgozók kedvesek, közvetlenek, segítőkészek! A környezet kiválóan alkalmas arra, hogy az ember kikapcsolódjon, kipihenje magát. A fogadó és környezete, a nyugalom "szigete"! "Jövőre veletek ugyan itt!"
2017.08.09. 12:39