2022. szeptember 24. szombat | Gellrt

Vendgknyv

Ossza meg velnk n is vlemnyt!

Viktorka | Sajószentpéter
Aktív két hetet töltöttem el a panzióban és nagyon szuperül éreztem magam! Mindenkinek merem ajánlani ezt a csendes kicsit eldugott Fogadót a "felhõk felett". A konyhájuk egyszerûen pazar nem beszélve a finom széles kávé kínálatról ,merem mindenkinek ajánlani a végigkóstolásukat! Remélem még sok idõt fogok eltölteni e családias légkörben Tiszteletem a fent dolgozóknak Üdvözlettel: Juszkó Viktor
2009.08.27. 02:16
Szanyiné Ági | Monor
Aki szereti a csendet, a szép hegyi tájat, a családias hangulatú panziókat, az udvarias -mondhatni testreszabott ellátást, kiszolgálást, az egyszerû de finom ételeket, azoknak melegen ajánlom e kedves kis fogadót!
2009.08.11. 18:59
Zezi | Budapest
Túrázás közben, ködös, esõs idõben bukkantunk a Táncoló kecskékre, ahol igazán kellemes perceket tölthettünk. Egy meleg hangulatú, barátságos, színvonalas kávézóban találtuk magunkat, ahol rendkívül kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk, ami a kávézás élményét maradandóvá tette. Mindez megerõsítette a Mátrához fûzõdõ érzést, mely valóban szerelem volt az elsõ látásra. Bátran ajánlom minden túrázónak, térjen be egy kávéra, megéri :-) Azonban a hely ennél többet tartogat, remélem hamarosan a fogadó vendégszeretetét is megtapasztalhatom.
zezi33@gmail.com 2009.06.25. 11:24
Zoltán és családja | Budapest
Ezúton köszönöm a szívélyes vendéglátást, Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, Ez egy csodálatos hely, Gyermekeimmel együtt hamarosan visszatérünk.
2009.06.23. 11:47
Rózsa | Gödöllõ
Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el az esztétikus környezetû panzióban. Az ellátás szuper volt, a kávé pedig osztályon felüli. A személyzet részérõl kedves, barátságos kiszolgálásban volt részünk. Legközelebb is ide jövünk! Ajánlom mndenki figyelmébe !
2009.06.18. 12:24
Fogadó a táncoló kecskékhez | Galyatetõ
Örömmel várjuk észrevételeiket, javaslataikat vendégkönyvünkbe. Kellemes pihenést kívánunk!
2009.06.13. 08:18

<< Els    < Elz