2021. január 22. péntek | Vince

Vendégkönyv

Ossza meg velünk Ön is véleményét!

Simonné Szilágyi Éva | Szigetszentmárton
Rendkívül kellemes hétvégét töltöttünk itt el.A személyzet minden egyes tagja nagyon kedves volt,csak dicsérni tudok mindenkit.Az ételek nagyon finomak voltak,(sok-sok piros pont a szakácsnak ),maximális tisztaság,és minden arról szólt,hogy jól érezzük magunkat. Aki csendre,és nyugalomra vágyik, ajánlom ezt a fogadót!Kívánok Önöknek nagyon sok vendéget,és jó egészséget a továbbiakban.Remélem hamarosan találkozunk! Mindent nagyon köszönünk!!!
prima2@invitel.hu 2009.09.10. 17:04
Visszajáró törzsvendégek | Alföldről
Augusztus közepén egy bő hetet töltöttünk el a Fogadóban. A napok szinte elrepültek a szép, tiszta és kellemes környezetben. Mi már többedszerre élveztük az Igazgató Úr vendégszeretetét. :-) Nagyon szép erkélyes szobában laktunk, ahonnan szép kilátás nyílik a tájra. :-) A személyzet, Jutka és Gyuri vendégszerető, segítőkész. Számukra mindig a vendég az első. :-) Étkezésnél külön kérést is teljesítenek. A Fogadó belsejében nagyon tetszett a sok ablak és üveges ajtó, mely világossá teszi a teret és egyben kitekintést enged a kinti tájra. Jó időben az udvaron is lehet fogyasztani, a virágok és dísznövények szomszédságában, élvezve a jó levegőt is. Mi a legtöbb időt túrázással töltöttük. Sok élményt gyűjtöttünk. :-) Szívesen maradtunk volna tovább! Reméljük, hogy találkozunk még! Üdvözlettel: É+É (Visszajáró törzsvendégek)
2009.09.08. 08:13
Viktorka | Sajószentpéter
Aktív két hetet töltöttem el a panzióban és nagyon szuperül éreztem magam! Mindenkinek merem ajánlani ezt a csendes kicsit eldugott Fogadót a "felhők felett". A konyhájuk egyszerűen pazar nem beszélve a finom széles kávé kínálatról ,merem mindenkinek ajánlani a végigkóstolásukat! Remélem még sok időt fogok eltölteni e családias légkörben Tiszteletem a fent dolgozóknak Üdvözlettel: Juszkó Viktor
2009.08.27. 02:16
Szanyiné Ági | Monor
Aki szereti a csendet, a szép hegyi tájat, a családias hangulatú panziókat, az udvarias -mondhatni testreszabott ellátást, kiszolgálást, az egyszerű de finom ételeket, azoknak melegen ajánlom e kedves kis fogadót!
2009.08.11. 18:59
Zezi | Budapest
Túrázás közben, ködös, esős időben bukkantunk a Táncoló kecskékre, ahol igazán kellemes perceket tölthettünk. Egy meleg hangulatú, barátságos, színvonalas kávézóban találtuk magunkat, ahol rendkívül kedves és figyelmes kiszolgálásban volt részünk, ami a kávézás élményét maradandóvá tette. Mindez megerősítette a Mátrához fűződő érzést, mely valóban szerelem volt az első látásra. Bátran ajánlom minden túrázónak, térjen be egy kávéra, megéri :-) Azonban a hely ennél többet tartogat, remélem hamarosan a fogadó vendégszeretetét is megtapasztalhatom.
zezi33@gmail.com 2009.06.25. 11:24
Zoltán és családja | Budapest
Ezúton köszönöm a szívélyes vendéglátást, Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, Ez egy csodálatos hely, Gyermekeimmel együtt hamarosan visszatérünk.
2009.06.23. 11:47
Rózsa | Gödöllő
Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el az esztétikus környezetű panzióban. Az ellátás szuper volt, a kávé pedig osztályon felüli. A személyzet részéről kedves, barátságos kiszolgálásban volt részünk. Legközelebb is ide jövünk! Ajánlom mndenki figyelmébe !
2009.06.18. 12:24
Fogadó a táncoló kecskékhez | Galyatető
Örömmel várjuk észrevételeiket, javaslataikat vendégkönyvünkbe. Kellemes pihenést kívánunk!
2009.06.13. 08:18

<< Első    < Előző