2020. február 29. szombat | Szökőnap

Üdvözöljük a fogadó honlapján!

Megújult fogadónk az elmúlt hónapokban, a szobák a kor követelményeinek megfelelő, korszerű fürdőszobákat kaptak, kicseréltük a nyilászárókat és a szobák bútorzata is új lett. Fogadónk a Táncoló kecskékhez nevéhez illeszkedve, a lépcsőházban a kávé, a kávéházak történetéhez kapcsolódó érdekességeket gyűjtöttünk össze. Sőt, felkutattuk, milyen országok pénzérméin látható a kecske. Emellett érdekességként több mint tucatnyi nyelven festettük a falra a kecske szót. Éttermünk is új festést kapott, vitrinben kaptak helyet olyan híres kecskék, mint Mekk Elek. Stílusosan a fali akasztók is kecskefejűek, a gyerekeknek pedig kecskékről szóló mesekönyvvel készültünk. A fogadó bejáratát is immár két kecske őrzi, ők invitálják a vendégeinket, legyenek azok szállóvendégek, vagy olyanok, akik egy jó kis mátrai fogásra térnek be éttermünkbe, kávézónkba.


Befejeződött a panzió felújítása

A ház új hőszigetelt burkolatot kapott, és elkészült az új szauna is. Így a jövőben korszerű és kényelmes körülmények között pihenhetnek vendégeink.

Szeretettel várjuk régi-új vendégeinket.

A Fogadó kávéháza és étterme különlegességekkel várja vendégeit. Az étteremben naponta a'la carte étkezés 11.00-21.00 óráig.

Szép kártya elfogadóhely — OTP, MKB, K&H

Oldalainkat folyamatosan bővítjük, kérjük látogasson vissza többször. Véleményét, javaslatát várjuk vendégkönyvünkbe.

Válogasson letölthető kiadványaink közül, melyek segítenek a látnivalók, programok kiválasztásában.

Kovács László, szállodavezető

Hová menjünk, mit csináljunk?

Két éj három nap Galyatetőn, vagy kicsit több? Na jó, de mit lehet itt csinálni?

Tippek, ötletek, részletek >>

Fogadónkban igénybe veheti az alábbi kedvezményeket